Χρόνος Παράδοσης – Επιστροφές

Χρόνος παράδοσης (προς τις μεταφορικές εταιρείες)

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών αναγράφεται σε κάθε προϊόν και ποικίλει από 1 – 7 ημέρες. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σας στην εταιρεία Ταχυμεταφορών/ Μεταφορική,  θα λάβετε ενημερωτικό email ή SMS ώστε να γνωρίζετε πότε ακριβώς παραδόθηκε. Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00 αναλόγως τα δρομολόγια των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.

** ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση ενδεχομένως προκληθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών της αγοράς ( lockdown ). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,  την εμπιστοσύνη  σας και την υπομονή σας,

Επιστροφές

Επιστροφή στο eshop

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αλλά οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που έγινε επιστροφή στο eshop. Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορείς να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφή σε κατάστημα

Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το eshop μπορούν να γίνουν επιστροφή και στα καταστήματά μας πάντα με την απόδειξη αγοράς και σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Δυστυχώς, δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.